fbpx
Biznis Lifestyle Preduzetništvo

Jordan Belfort – Pobeđuj kao vuk

Jordan Belfort

Novac, slava, luksuz, goruća strast prema biznisu i životu… neke su od stavki koje nas asociraju na dobro poznatog Vuka sa Wall Streeta, na Jordana Belforta.

Srž uspešnog biznisa leži u tome da živimo i radimo u skladu sa svojim vrednostima, prilagođavajući posao nama a ne obrnuto. Shodno tome, neophodno je znati koje su naše metrike uspeha, na šta smo spremni da isti ostvarimo i da li imamo plan kako da dođemo do jasnog cilja. Da li, pre svega, imamo kristalno jasan cilj?

Jordan Belfort – sinonim je za sve gorenavedeno, a šta se krije iza slike biznis mogula detaljno možete pročitati (ukoliko već niste) u čuvenoj knjizi “Zver sa Wall Street-a”. U pomenutom štivu, po kome je snimljen i film saznali smo gotovo sve o Belfortovom burnom životu i poslovnom uspehu.

Koliko godina iscrpnog rada prethodi uspehu preko noći? Šta je ono što ne vidimo, a kada bismo znali šta se krije iza svega – da li bismo i sami pristali da prođemo kroz isto? Na koji način slava, moć i novac menjaju ljude? Koliko upornost, ludačka motivacija, strast i ljubavi pokreće određenu ideju – od zamisli do realizacije?

Pomenuta autobiografija čoveka koji je zarađivao 1.000.000 $ i vlasnika najveće i najozloglašenije brokerske kuće na Wall Streetu devedesetih godina, dala je odgovore na sva pomenuta pitanja, i više od toga. Briljantan i intrigantan kakav je bio i ostao, Belfort je ispričao priču o pohlepi, moći i razuzdanosti koju niko ne bi mogao ni da zamisli.

Danas vam preporučujemo njegovu knjigu “Pobeđuj kao vuk; umetnost ubeđivanja, uticaja i uspeha”.

Čuveni i kontroverzni Vuk sa Wall Streeta, ovom sugestivnom knjigom otkriva svoje strategije pomoću kojih ostvaruje veliki finansijski napredak za sebe i za svoje klijente.

Svaka tehnika, svaka strategija i svaki savet isprobani su i dokazani u radnom okruženju u situacijama iz stvarnog života.

Knjiga je pisana njegovim specifičnim stilom izražavanja, služeći kao prvi nepogrešiv vodič kroz svetski poznat Pravolinijski sistem prodaje – naučno dokazan sistem pomoću kojeg se može drastično povećati sposobnost pojedinca da utiče na bilo koju osobu i ubedi je u zacrtan ishod u bilo kojem okruženju, i poslovnom i ličnom.

Belfort na iskren način govori o uspehu, učeći nas gde da ne pogrešimo, nudeći prečice i na praktičnim primerima objašnjavajući kako da i sami postignemo izvanredne rezultate u biznisu.

Pored knjige “Pobeđuj kao vuk”, na websajtu webinar.jordanbelfort.com, možete pronaći besplatan biznis trening Jordana Belforta koji će vam pomoći da sklopite više poslovnih ugovora, usavršite moć pregovaranja, budete samopouzdaniji i znatno poboljšate zaradu. Izuzetne principe iz knjige, kao i iz besplatnog online treninga možete aplicirati momentalno, bez obzira na to u kom stadijumu se trenutno nalazi vaš biznis.

Portal

Komentariši

Kliknite Ovde Da Postavite Komentar

Pridružite se našoj zajednici i čitajte nas prvi!