fbpx
Biznis Lifestyle Preduzetništvo

Biznis trikovi milionera

milioner

Kako postati milioner? Koliko i kako oni rade? Na koji način su dospeli tu gde jesu, u čemu je tajna, šta oni znaju što mi ne znamo?

Za početak, milioneri i svi, uslovno rečeno, uspešni ljudi, koji imaju biznis koji radi za njih (a ne obrnuto) i zarađuju velike količine novca, imaju odgovarajuće navike i način razmišljanja kojima se vode. Oni nisu super-ljudi, nisu nužno pametniji niti inteligentniji od drugih, nemaju posebnu, tajnu formulu uspeha. Oni su, jednostavno, pronašli način. Način, da biznis radi za njih, da novac radi za njih, da prodaju rezultate a ne sate, da žive život vredan življenja, shodno sopstvenom senzibilitetu i svojim pravilima.

Predstavjamo vam nekoliko trikova milionera:

1. Milioneri (i generalno, uspešni ljudi), ne dozvoljavaju emocijama da utiču na posao. Vrlo je jednostavno, oni u biznisu ništa ne shvataju lično, a činjenicama pristupaju hladne glave i bez dodatnih emocija, ne dajući im dodatno značenje.

2. Izuzetno su odgovorni i veoma cene svoje i tuđe vreme.

3. Uvek formiraju sopstveno mišljenje kome su dosledni, bez obzira na okolinu.

4. Kada se obavežu, uvek ispunjavaju data obećanja.

5. Cene znanje, stavljaju učenje iznad svega, konstantno uče, čitaju kvalitetne knjige, stiču nove veštine i vredno rade na usavršavanju postojećih.

6. Disciplinovani su.

7. Posvećeni su i fokusirani na ono što rade.

8. Usavršavaju sebe, ne gledajući druge.

9. Rade pametno, a ne naporno.

10. Postavljaju jasne granice.

11. Ne plaše se neuspeha, naprotiv; znaju da je svaki novi neuspeh nova lekcija i korak bliže ka cilju.

12. Imaju više izvora prihoda od kojih je većina pasivna.

Da li prepoznajete neke od pomenutih osobina, trikova, mindseta i kod sebe? Da li na nekima treba dodatno da radite? O poslednjoj stavci, idejama za pasivne prihode, moći ćete da čitate u nekom od narednih tekstova Admedia portala. Očekuju vas i liste novih, kvalitetnih knjiga kao i priče o uspešnim ljudima.

Portal

Komentariši

Kliknite Ovde Da Postavite Komentar

Pridružite se našoj zajednici i čitajte nas prvi!