fbpx
Aktuelno Biznis Digitalni marketing Online biznis Preduzetništvo

Russell Brunson – Navike milionera

Russell Brunson

Russell Brunson je preduzetnik koji pomaže drugim preduzetnicima da izgrade uspešan online biznis. Bez obzira na to na kom ste trenutno putu, u kojoj branši ili u kom stadijumu kreiranja soptvenog biznisa, Brunsonovi saveti i principi mogu vam biti od izuzetnog značaja.

Pored toga što je multimilioner, autor, motivator i edukator, Brunson je jedan od osnivača izuzene platforme ClickFunnels, koja pomaže budućim liderima da to postanu, kreirajući uspešan biznis koji donosi novac, ali i promenu u svetu. Ukoliko ste na preduzetničkom putu, Brunsonovi saveti znatno će vam pomoći i motivisati vas da kreirate neverovatan online biznis.

Možete ga pratiti na instagamu putem koga deli značajne lekcije i korisne informacije, ili slušati njegov podkast. Danas, sa vama delimo navike Russela Brunsona koje su ga učinile milionerom:

1. Čitanje; čitajte sve što možete, to ne moraju biti samo knjige. Novine, časopisi, online knjige, tekstovi, korisne instagram objave… čitajte sve što vam padne šaka, a može biti korisno za vaš biznis.

2. Brinite o svom zdravlju; Neka vam vaše zdravlje bude prioritet. Kako mentalno, tako i fizičko. Dobro mentalno i fizičko zdravlje omogućavaju vam energiju i fokus do nezamislivih granica.

3. Nađite odgovarajućeg mentora; Pronađite ljude koji su već tu gde vi želite da budete. Učite od njih, svakodnevno.

4. Provodite vreme sa drugim milionerima. Postoji izreka da je vaša zarada ekvivalent zarade vaših 5 najbližih prijatelja. Poenta je jasna, okružite se ljudima koji su na istoj talasnoj dužini kao i vi, koji su uspešni i imaju jasne ciljeve. Provodite vreme u okruženju u kakvom želite da živite, čak iako još uvek niste dospeli tu gde želite da budete.

5. Imajte cilj, svakodnevo radite na njemu. Za cilj je važno da znate koji su tačno koraci bitni kako bi se isti ostvario, a zatim svakodnevno preduzimati neophodne korake kako bi se do cilja došlo.

6. Stavite fokus samo na jednu stvar. Iako se u preduzetništvu savetuje što više izvora prihoda, kada ste na početku, fokusitajte se samo na jednu stvar, na jedan biznis; posvetite mu se maksimalno i fokusirano.

7. Slušajte sebe i svoju intuiciju, ali ne zaboravite da pitate za savet i saslušate kritiku. Ponekada ljudi sa strane vide ono što mi ne možemo. Svaka kritika je dobrodošla i pomoći će vam da usavršite svoj biznis. Takođe, uvidi okoline mogu vam sačuvati dosta vremena.

8. Postanite gospodar svog vremena, napravite tačan plan i program, i poštujte ih. Budite disciplinovani, jer distciplina će vam naposletnu doneti slobodu i biznis kakav želite.

Još jedan bitan savet o kome Brunson stalno govori, jeste važnost rutine. Ono što radite svakodnevno, postaje vaš život, a vaše navike kreiraju vaš biznis. Birajte ih predano i pažljivo.

Portal

Komentariši

Kliknite Ovde Da Postavite Komentar

Pridružite se našoj zajednici i čitajte nas prvi!