fbpx
Aktuelno Biznis Digitalni marketing

YouTube automatizacija, novi način milionske zarade

automatizacija youtube-a

Automatizacija YouTube video produkcije sledeći je veliki korak uYouTube marketingu. Umesto da video snimke koristi isključivo kao marketinški alat, poslovni model automatizacije fokusira se na stvaranje viralnih video zapisa koji generišu pasivni prihod za vlasnika kanala.

Da li metoda automatizacije YouTube zaista funkcioniše? Mnogi preduzetnici, youtuberi, ljudi koji se bave javnim poslom i online zaradom, postavili su pomenuto pitanje, a odgovor je – odlučno da! Od YouTube automatizacije može se pasivno zaraditi velika količina novca, ali važno je da se dobro informišete i usavršite načine ove IT metode. Da biste zaradili od YouTube automatizacije, nije potrebno da se lično pokažete putem YouTube platforme, pa čak ni da napravite video. Upravo iz tog razloga ovaj biznis model zarade budi sve veće interesovanje.

Kako zaraditi na YouTube-u: 6 efikasnih strategija

Postanite YouTube partner

Prodajte svoj proizvod

Napravite sponzorisani sadržaj

Neka fanovi plaćaju direktno

Koristite crowdfunding kontinuirano ili jednokratno

Licencirajte svoj sadržaj medijima

Caleb Boxx

Poentu YouTube automatizacije najbolje ćete razumeti ukoliko pogledate YouTube video mladog preduzetnika Caleba Boxxa, koji je zapravo začetnik ove vrste zarade, te metod iste detaljno objašnjava učeći druge kako da na isti način zarade. Boxx na svom kanalu trenutno ima preko 3 miliona pretplatnika, a od 2016 godine do sadam njegovi videi broje preko 400 miliona pregleda.

Portal

Komentariši

Kliknite Ovde Da Postavite Komentar

Pridružite se našoj zajednici i čitajte nas prvi!